NL-Webdesign

Artiesten websites ontwerpen

Wij zijn gespecialiseerd in artiest- en horeca gerelateerde websites. Omdat wij zelf ook professioneel artiest zijn, weten wij wat belangrijk is voor een artiesten website.

In overleg met u ontwerpen wij de website volgens uw wensen. Het enige wat u hoeft aan te leveren is fotomateriaal. Wij zullen zorgdragen voor het grafische ontwerp en de inrichting van uw website. Wij bewerken uw foto's zodanig dat de bezoeker van uw website gelijk ge├»ntresseerd zijn. Het moet op de eerste pagina al duidelijk zijn waar u voor staat!

Portfolio-des-website-4 Portfolio-des-website

Kijk vooral ook even in onze <website portfolio>

Wij kunnen de website aanvullen met items zoals een gastenboek, een fotoalbum, muziekdemo's, een online agenda en social media koppelingen. Bijna alles is mogelijk en dat tegen zeer gunstige prijzen omdat we vaak met zogenoemde 'open source' toepassingen werken.

Ook houden wij rekening met de internet zoekmachines. Uw website wordt zodanig opgemaakt dat uw publiek u zonder problemen kan vinden op het grote internet. Hierbij is het erg belangrijk dat de regels voor de zoekmachines gehandhaafd worden. Onze webdesigner heeft hiervoor extra cursussen doorlopen.

Wij maken websites waarbij de gebruiker (u) zelf zeer gemakkelijk berichten en informatie toevoegen op hun eigen website. Wij ontwerpen en bouwen de website, en daarna kunt u zelf heel makkelijk de informatie aanvullen en/of wijzigen. Dit scheelt u dan weer in de onderhoudskosten. Wilt u het onderhoud (teksten en berichten bewerken) toch liever uitbesteden, dan doen wij dat graag voor u tegen ons standaard uurtarief.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Onze diensten:

Boeken van entertainment
Grafische vormgeving
Website design
Webhosting
Drukwerk design
Platenlabel
Muziek producties

Bedrijfsgegevens:

Dellenoy

Entertainment Services
Kvk: 20134796
BTW: NL.1554.25.316.B01

Desmijndijk 18
4706 GJ Roosendaal
Nederland

Tel.: 0165-533200