NL-start

De FeestPiano pianoshow

FeestPiano ani 250<WEBSITE - De FeestPiano>

De FEESTPIANO is de pianobar-ervaring op uw eigen locatie. Een exclusieve one-man pianoshow van Andy Dellenoy, met live-muziek, zang en entertainment van de bovenste plank.

Het repertoire omvat de laatste top40 hits en de beste meezingers van nu, tot de bekende sing-a-longs van toen. Van Nederlandstalig tot de altijd heerlijke disco muziek. Het maakt niet uit, ... als er maar meegezongen, gedanst en gefeest wordt! Vandaar de slogan: "Sing - Dance - Party". Voor easy-listening evenementen is er natuurlijk een ruim repertoire aan heerlijke luistermuziek.

De FeestPiano is UNIEK omdat de mini-grand piano eenvoudig aan te passen is aan uw event / bedrijfsnaam / thema! Daardoor is deze pianoshow geschikt voor vele evenementen.

De Wild Pianos dueling pianoshow

logo-WildPianos-175-2014<WEBSITE - Wild Pianos>

Neem twee witte pianovleugels, zet daar twee showbeesten achter die beide geweldig kunnen zingen en entertainen, en die dan ook nog eens de piano's als echte virtuozen bespelen, dan heb je "Wild Pianos". Een geweldige pianoshow met de beste muziek en heerlijk entertainment.

De pianisten zijn broers, en kennen elkaar door en door. En dàt is te merken tijdens de optredens. De samenzang, het samenspel, het publiek bespelen, ... het gaat bijna als vanzelf.

Deze pianoshow is gebaseerd op het "dueling piano's concept" uit Amerika. Dat betekend dat het publiek verzoekjes kan aanvragen, die de pianisten dan graag spelen, ... mits er door het publiek meegezongen wordt!  Hierdoor ontstaat er een supergezellige interactie tussen onze entertainers en het publiek.

Je kunt eigenlijk wel zeggen dat het meezingen en vooral "een feestje bouwen", de grote kracht is van deze pianoshow. Of het nu liedjes zijn van Hazes, of de laatste top40 hits, ... als het publiek maar meezingt en danst! Het publiek bepaalt tijdens de show het repertoire van het optreden. Niets is te gek, alles kan en (bijna) alles mag.

Curacao voor jou

Van alles over Curacao, een informele website benaderd vanuit het oogpunt van de toerist of migrant. De doelstelling van de website is om ook informatie te bieden die bijna niet te vinden is op andere 'Curacao' websites.
Inclusief reisaanbiedingen, de goedkoopste vliegtickets en reis informatie naar zonbestemming Curacao.
De website: www.curacaovoorjou.nl

Onze diensten:

Boeken van entertainment
Grafische vormgeving
Website design
Webhosting
Drukwerk design
Platenlabel
Muziek producties

Bedrijfsgegevens:

Dellenoy

Entertainment Services
Kvk: 20134796
BTW: NL.1554.25.316.B01

Desmijndijk 18
4706 GJ Roosendaal
Nederland

Tel.: 0165-533200