NL-start

Portfolio Websites

portfolio-nl-websitesEen selectie van websites welke door ons zijn gemaakt. Altijd houden wij rekening met de wensen en huisstijl van de klant. Wij geven uiteraard een uitgebreid advies over design/stijl, website mogelijkheden, en de beste manier om een website te ontwerpen.

VoorbeeldenPortfolio Websites

Portfolio-Posters

portfolio-nl-postersEen selectie van posters welke door ons zijn opgemaakt. Een poster moet iets uitdragen. En vaak moet de informatie met één oogopslag duidelijk zijn. Een poster is groot, meestal het formaat A1, A2 of A3.

VoorbeeldenPortfolio-Posters

Portfolio Decordoek

But-Portfolio-decordoekEen selectie decordoeken die wij hebben ontwikkeld. Ook wel een backdrop genoemd.

Lees meer...

Portfolio Flyers

portfolio-nl-flyersEen selectie van flyers die door ons zijn ontworpen. Een flyer kan vele doeleinden hebben. Een korte boodschap, een reclame boodschap, informatie over een onderwerp, enzovoorts.

VoorbeeldenPortfolio Flyers

Portfolio Tickets

portfolio-nl-ticketEen selectie van tickets/toegangskaarten die door ons zijn ontworpen. Er zijn diverse beveiligingstechnieken mogelijk zoals bijvoorbeeld een uniek nummer of een unieke barcode.

VoorbeeldenPortfolio Tickets

Portfolio Ansichtkaart

portfolio-nl-strooifotoEen selectie ansichtkaarten/strooifoto's die wij hebben ontwikkeld. Deze worden gedrukt op karton met een glanzende voorkant en een matte achterkant.

VoorbeeldenPortfolio Ansichtkaart

Portfolio CD Drukwerk

portfolio-nl-cdWij kunnen zorgdragen voor het volledige drukwerk van uw CD. Inclusief inlay, CD-hoes, CD bedrukking. Daarbij vergeten wij ook niet de benodigde bar-codes en ISRC codes.

VoorbeeldenPortfolio CD Drukwerk

Portfolio Advertenties

portfolio-nl-advertentieEen selectie advertenties die wij hebben ontwikkeld. Afhankelijk van waar de advertentie geplaatst wordt, zorgen wij voor een correcte opmaak van de advertentie.

VoorbeeldenPortfolio Advertenties

Portfolio Businesscards

portfolio-nl-visitekaartEnkele visitekaartjes welke door ons zijn opgemaakt. Door ons meestal bedrukt op een glossy creditcard formaat. Uiteraard houden wij altijd rekening met de wensen en huisstijl van de klant.

VoorbeeldenPortfolio Businesscards

Onze diensten:

Boeken van entertainment
Grafische vormgeving
Website design
Webhosting
Drukwerk design
Platenlabel
Muziek producties

Bedrijfsgegevens:

Dellenoy

Entertainment Services
Kvk: 20134796
BTW: NL.1554.25.316.B01

Desmijndijk 18
4706 GJ Roosendaal
Nederland

Tel.: 0165-533200