Webhosting in Curacao

Webhosting

cat-webhosting-domein cat-webhostingwebsite

 

Wij bieden u zeer complete webhosting pakketten tegen aantrekkelijke prijzen. Zelfs een .nl domeinnaam is inbegrepen in de prijs.
Prijzen starten al vanaf € 20,00 per jaar voor 500 mb webruimte. Dit is voldoende ruimte voor een gemiddelde gebruiker.

Wanneer u nog geen website wenst, maar wel alvast een domeinnaam wilt reserveren, dan kunt u bij ons een domein laten registreren zonder website ruimte. Eventueel met een gratis forwarding service naar uw bestaande website.

 

Uw eigen website op internet

Wilt u graag een eigen website voor uw bedrijf, of voor uzelf als privepersoon? Onze webhosting producten zijn bijzonder geschikt voor de particulier en het midden- en kleinbedrijf die met hun business graag op het wereldwijde internet te vinden willen zijn.

 

Corporate website of webwinkel

U kunt denken aan een website met informatie over uw bedrijf en producten, maar inmiddels zijn webwinkels ook niet meer weg te denken uit het hedendaagse bedrijfsleven. Onze webhosting biedt uitgebreide ondersteuning en ruimte voor het opzetten van een webwinkel of een corporate website.

 

Ook voor Particulieren

Maar ook als particulier kunt u genieten van de enorme webruimte die wij bieden. Zo kunt u met het grootste gemak een groot fotoalbum plaatsen, een blog bijhouden of een club website opzetten.

 

Uitgebreide web hosting specificaties

Wij bieden perfecte specificaties; elke hostingpakket biedt in ieder geval 100 eigen e-mail adressen, 100 e-mail forwards, 10 MySQL databases en 10 FTP accounts. En nog veel meer. Gewoon, ... standaard, dus ook ons starterspakket! Ons startpakket is overigens al zo groot dat het bij onze concurrenten al het 'grote' pakket is.

 

Snel aan de slag met ready-to-install website software

Na oplevering van het webhosting pakket kunt u al snel aan de slag. Zo is er (ook standaard!) een mogelijkheid om met een paar klikken, automatisch één van de vele software pakketten te installeren. Waaronder bijvoorbeeld het welkbekende CMS Joomla, CMS Wordpress, Fotoalbums, Webwinkel, en nog veel meer! Supersnel geïnstalleerd en operationeel.

Is uw domein nog vrij?


Vul uw gewenste domeinnaam hier in. U ziet dan gelijk of het nog beschikbaar is.
Domein naam :
Alles controleren
.com
.net .info .org .biz .eu .nl

Onze diensten:

Boeken van entertainment
Grafische vormgeving
Website design
Webhosting
Drukwerk design
Platenlabel
Muziek producties

Bedrijfsgegevens:

Dellenoy

Entertainment Services
Kvk: 20134796
BTW: NL.1554.25.316.B01

Desmijndijk 18
4706 GJ Roosendaal
Nederland

Tel.: 0165-533200