NL-start

Fotokaarten / Strooifoto

Portfolio-des-postcard-6Het visitekaartje van de artiest blijft een erg belangrijk onderdeel van je presentatie als artiest. Wordt het dezelfde foto die bij je partner op het nachtkastje staat, of wordt het een fotokaart die opvalt! Wij ontwerpen voor u en hebben tevens zeer gunstige drukkerij tarieven.

En werkt u vaak samen met artiesten- en evenementenbureaus? U kunt ook strooikaarten met hun adresgegevens bestellen. Het is niet duur, en het staat veel professioneler dan een kaart met een sticker op de achterzijde.

Wanneer wij een fotokaart ontwerpen voor een artiest, dan wordt er besproken wat de wensen zijn. Maar ook, wat is je stijl van optreden? Welke muziekgenre? Ben je een feestzanger, of juist een stijlvolle lounge-zanger? Op basis van dit soort gegevens maken wij een ontwerp. Het enige wat wij van u nodig hebben zijn foto's van goede kwaliteit.

Het is verstandig om vooraf met ons te discussieren over uw wensen voordat u naar de fotograaf gaat. In samenspraak met de fotograaf zorgen we voor een fotokaart die opvalt en waar je als artiest achter kunt staan.

Het spreekt als vanzelf dat wij voor u het hele traject kunnen uitvoeren. Van een afspraak met een goede vakfotograaf die onze wensen goed kan vertalen in de foto's, tot de bezorging van uw drukwerk aan huis. En, heel belangrijk, ... de prijs is zoals u van ons gewend bent: Zeer vriendelijk en uiterst concurrerend!

Als alternatief kunt u een flyer of visitekaartjes overwegen. De drukkerijprijzen daarvan zijn een stuk lager.

<Bekijk enkele voorbeelden van door ons ontworpen strooifoto's>

Onze diensten:

Boeken van entertainment
Grafische vormgeving
Website design
Webhosting
Drukwerk design
Platenlabel
Muziek producties

Bedrijfsgegevens:

Dellenoy

Entertainment Services
Kvk: 20134796
BTW: NL.1554.25.316.B01

Desmijndijk 18
4706 GJ Roosendaal
Nederland

Tel.: 0165-533200