NL-start

Posters

Web250-ApresSki-220314Een poster moet een duidelijke boodschap overbrengen. Posters worden vaak vanuit een auto gezien tijdens het passeren van een reclamezuil en daarom moeten diegene die de poster zien, in één oogopslag weten waar het over gaat.

Bij het ontwerpen van een poster houden wij rekening met uw wensen en huisstijl. Het ontwerp moet passen bij het evenement, bij de eventuele artiesten en bij het eventuele thema.

 

 

Lees meer...

Decordoek

Decordoek-6x3discodanceWij ontwerpen uw decordoek of backdrop in de stijl die u wenst. Daarbij houden wij rekening met het 'visuele' plaatje van uw show. Immers, de artiesten die voor het decordoek staan, moeten niet verdwijnen in het decor. Een decordoek moet een aanvulling zijn op de show maar niet alle aandacht vragen. Het decordoek wordt voorzien van ringen om de 30 cm zodat u deze gemakkelijk op kunt hangen.

Onze prijzen voor de decordoeken zijn bijzonder laag!

Lees meer...

Fotokaarten / Strooifoto

Portfolio-des-postcard-6Het visitekaartje van de artiest blijft een erg belangrijk onderdeel van je presentatie als artiest. Wordt het dezelfde foto die bij je partner op het nachtkastje staat, of wordt het een fotokaart die opvalt! Wij ontwerpen voor u en hebben tevens zeer gunstige drukkerij tarieven.

En werkt u vaak samen met artiesten- en evenementenbureaus? U kunt ook strooikaarten met hun adresgegevens bestellen. Het is niet duur, en het staat veel professioneler dan een kaart met een sticker op de achterzijde.

Lees meer...

En nog veel meer

Wij bieden nagenoeg alle producten met betrekking tot drukwerk voor de horeca- en evenementenbranche. In onze portfolio ziet u een overzicht van producten die wij in het verleden hebben geproduceerd. Van ontwerp tot aflevering aan uw deur van het drukwerk.

Drukkerij producten voor de horecasector

Bijvoorbeeld: Menukaarten - Folders - Vlaggen - Banners - Bedrukte bierviltjes - Flyers

 

Drukkerij producten voor de entertainmentbranche

Bijvoorbeeld: Toegangstickets - Give a ways - Artiesten merchandise - Flyers

 

Zoals altijd; neem even contact met ons op. Wij bespreken uw wensen en maken een prijsopgave.

Technieken tegen ticketvervalsing

Ben je ook al geconfronteerd geweest met vervalste toegangstickets? Geen pretje. Zeker als je weet dat je met een kleine ingreep je tickets al een stuk beter kan beveiligen tegen namaak.

Lees meer...

Onze diensten:

Boeken van entertainment
Grafische vormgeving
Website design
Webhosting
Drukwerk design
Platenlabel
Muziek producties

Bedrijfsgegevens:

Dellenoy

Entertainment Services
Kvk: 20134796
BTW: NL.1554.25.316.B01

Desmijndijk 18
4706 GJ Roosendaal
Nederland

Tel.: 0165-533200